0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 in de gevarenzone

Rohda’76 in de gevarenzone

Door Ad van den Herik | 6 maart 2022 | Nieuws

Het lukt Rohda’76 maar niet om afstand te nemen van de onderste vier plaatsen die aan het einde van het seizoen degradatie naar de vijfde klas betekenen. Uit bij NSV’46 bleven de blauwhemden met lege handen achter: 1-0.

Daar waar trainer Arjen Linstra in de winterstop nog hoopte aan te haken in het linker rijtje, moet zijn ploeg de komende wedstrijden alle zeilen bijzetten om zich te ontworstelen aan de gevarenzone. Onnodig, want ook in Noorden creëerde Rohda’76 voldoende kansen om met een beter resultaat van het veld te stappen.
Al direct na de aftrap leek Pim de Visser op weg naar een snelle 0-1, maar de spits wist de bal niet langs de NSV’46-doelman te krullen. Vlak voor rust dook De Visser weer in een kansrijke op voor het doel, maar nu verdween zijn schot voorlangs. Tussen die kansen door schoot Rick Vogels op de lat. Na 20 minuten liet de thuisclub zien hoe je de eerste beste kans wel verzilvert, al ging daar wel slap verdedigend werk aan vooraf: 1-0.

Beter lot
In de tweede helft drong Rohda’76 aan, maar de echte overtuiging ontbrak om met een beter resultaat naar Bodegraven terug te keren, al hadden de schoten van opnieuw De Visser en Vogels een beter lot verdiend.
En zo blijft Rohda’76 in de gevarenzone. Komende zaterdag spelen de Bodegravers weer uit, dit keer tegen Linschoten. Een concurrent, want de opponent heeft net als Rohda’76 twaalf punten. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Foto-onderschrift: Rick Vogels raakte namens Rohda’76 de lat. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie