0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 kansloos ten onder

Rohda’76 kansloos ten onder

Door Ad van den Herik | 20 maart 2022 | Nieuws

Tegen koploper Woerden had Rohda’76 weinig in te brengen. De Bodegravers wisten geen enkele kans te creëren, terwijl de lijstaanvoerder vrij eenvoudig toesloeg: 0-4. ,,Het waren de jongens tegen de mannen,’’ zo verwoordde trainer Arjen Linstra de krachtsverhoudingen binnen de lijnen.

Na tien minuten kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door een rake kopbal uit een corner. Daar kon Rohda’76 weinig tegenover stellen. De blauwhemden werkten hard, maar wisten geen moment de Woerdense defensie in de problemen te brengen.
Dat scenario ontrolde zich ook in de tweede helft. Eerste kopten de bezoekers raak uit een vrije trap en niet veel later sloeg de lijstaanvoerder weer toe met een kopdoelpunt: 0-3. De wedstrijd was toen gestreden, omdat Rohda’76 aanvallend geen vuist kon maken. De 0-4 was dan ook vooral van statistische waarde. Door de stevige nederlaag staat Rohda’76 inmiddels onder de degradatiestreep.
Zaterdag 26 maart gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De Zegvelders staan op de vijfde plaats. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Invaller Lars van der Lugt probeert met een kopbal voor gevaar te zorgen. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie