0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 knokt zich naar zege

Rohda’76 knokt zich naar zege

Door Ad van den Herik | 27 maart 2022 | Nieuws

In de strijd om lijfsbehoud boekte Rohda’76 uit bij Siveo’60 een kostbare overwinning. De zeer welkome 0-3 zege kwam pas na de rust tot stand. Door de driepunter staan de Bodegravers net boven de degradatiestreep, maar de onderlinge verschillen blijven klein.

In de eerste helft had de thuisclub het initiatief en kreeg ook de beste kansen. De ploeg van Arjen Linstra mocht zich gelukkig prijzen dat het met 0-0 de thee opzocht.
De tweede helft was amper begonnen toen Steven Holthuijsen uit een corner van Rick Vogels de 0-1 binnen kopte. Na een half uur zat Rohda’76 op rozen toen Vogels en Holthuijsen hun kunstje nog een keer herhaalden: 0-2. Uiteindelijk bepaalde Vogels de eindstand op 0-3.
Komende zaterdag speelt Rohda’76 thuis tegen SCH’44, de nummer vier van de ranglijst. De uitbeurt in november ging met 2-0 verloren. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Steven Holthuijsen loopt juichend weg na zijn rake kopbal waarmee hij zijn ploeg aan een 0-1 voorsprong hielp. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie