0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat het afweten

Rohda’76 laat het afweten

Door Ad van den Herik | 13 maart 2022 | Nieuws

Rohda’76 laat het afweten

In en tegen Linschoten liet Rohda’76 het jammerlijk afweten. De thuisclub was feller, creëerde meer kansen en won verdiend. En daarmee deed Linschoten goede zaken in de strijd tegen degradatie naar de vijfde klas. Rohda’76 zal alle zeilen bij moeten zetten om het vege lijf te redden. Dan zullen de mannen van Arjen Linstra wel uit een ander vaatje moeten tappen.

In de eerste tien minuten liet de Rohda’76-verdediging zich enkele keren in de luren leggen. Dat bleef nog zonder gevolgen. Tot de 12e minuut. Na een dieptebal door het hart van de defensie kon Linschoten vrij eenvoudig de 1-0 binnenwerken. Rohda’76 stelde daar weinig tegenover, al had een kopbal van Wessel Sterk zo maar de gelijkmaker kunnen betekenen.
Na de rust zorgde Rohda’76 voor iets meer druk, maar de tegenstoten van Linschoten bleven dreigend. Nadat Martijn Straver en Jorg Schreuder de kans op de gelijkmaker lieten liggen, bestrafte de scheidsrechter aan de andere kant een handsbal van Niels Valk met een penalty. Keeper Maico Du Chatinier keerde de inzet uitstekend. In de resterende tijd kon Rohda’76 geen potten meer breken en droop af met een dure nederlaag.
Komende zaterdag komt Woerden naar sportpark De Broekvelden. De bezoekers delen de eerste plaats met Zwammerdam.

Foto-onderschrift: Rohda’76 komt goed weg. Tygo Zwaan brengt redding op de doellijn. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie