Home » Geen beloning voor Rohda’76

Geen beloning voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 3 april 2022 | Nieuws

Door een onoplettendheid in de verdediging moest Rohda’76 tegen runner up SCH’44 binnen tien minuten een tegentreffer incasseren. Dat bleek uiteindelijk het winnende doelpunt te zijn: 0-1.

,,We hebben zeker zeven mogelijkheden op een doelpunt gehad, vooral in de eerste helft. Ook de spelers van SCH zeiden dat een gelijk spel de verhouding in het veld beter zou hebben weergegeven,’’ baalde trainer Arjen Linstra opzichtig van het eindresultaat. Zeker, omdat Sportief met 3-0 won van Bodegraven waardoor de blauwhemden nu weer onder de degradatiestreep staan.
Na de rust probeerde het strijdlustige Rohda’76 nog wel aan te dringen, maar uiteindelijk hield de ploeg uit Harmelen eenvoudig stand. ,,Dan moeten we volgende het feestje van Zevenhoven maar verstoren,’’ kijkt Linstra hoopvol vooruit. Dan kan de thuisclub namelijk de tweede periodetitel binnenhalen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: De SCH’44-keeper tikt de bal over de lat voordat Jeroen Schouten kan binnenkoppen. Foto Don van der Meer