0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geïnspireerd MO17 wint weer

Geïnspireerd MO17 wint weer

Door Ad van den Herik | 3 april 2022 | Nieuws

Een groot deel van het team is vrijdagavond op pad geweest. Nee, niet naar de kroeg. Zie het als een soort tactische voorbespreking van de wedstrijd. Locatie: de Herdgang. Jazeker, het trainingscomplex van PSV. Maar ook: de locatie waar de vrouwen van PSV hun wedstrijden spelen. Vrijdagavond speelden de vrouwen van PSV tegen Heerenveen. En ter plekke hebben onze meiden met coach de wedstrijd, door PSV met 1-0 gewonnen, geanalyseerd. Belangrijkste conclusie: de linksbuiten van PSV stond heel veel vrij, maar werd niet aangespeeld. Desondanks gaf zij niet op en bleef ze maar lopen.

Druk gezet
Maar wat wordt er – na een kortnachtje – zaterdagochtend zelf van toegepast in de thuiswedstrijd tegen VEP-2? Na een zenuwachtige start houden de meiden van de MO17 de wedstrijd in de eerste helft goed onder controle. Er wordt goed samengewerkt en de tegenstander wordt onder druk gezet. Op een of twee keer na door een counter wordt VEP niet echt gevaarlijk. Daardoor gaat Rohda met een verdiende 3-0 stand de rust in.

Overleven
In de tweede helft zet VEP meer druk. Daar weten de Rohda-meiden goed mee om te gaan. Uit een corner maakt VEP nog wel een doelpunt. Daarnaast weet Maaike de bal in een gevaarlijk moment heel mooi te keren. Verder is VEP ook in de tweede helft niet echt gevaarlijk. Daarentegen krijgt Rohda nog wel een paar mooie kansen, maar scoren blijft uit. Vanwege blessures en een lege bank is het de laatste tien minuten overleven, maar gelukkig geldt dit ook voor VEP. Eindstand van deze wedstrijd is 3-1 – wederom steekt de MO17 de punten in eigen zak!

Doelpunten: Sophie (2) en Tamar


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie