0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO17 houdt controle in inhaalduel

MO17 houdt controle in inhaalduel

Door Ad van den Herik | 15 april 2022 | Nieuws

Zomertijd betekent: langere avonden. Tijd genoeg voor een inhaalwedstrijd!

Tegen VEP-1, vanavond. Een team dat uit de eerste klasse komt, dus je zou denken dat de meiden van de MO17 scherp staan. Helaas niet vanaf minuut één, want door een misverstandje bij de aftrap speert de rechtsvoor van VEP weg en legt direct de bal in het net…. Binnen een paar seconden kijkt Rohda dus al tegen een achterstand aan, 0-1. Wordt het zo’n avond…???

Maar Rohda zucht een keer en doet dan net of er niets aan de hand is. Prachtige tactiek, en het werkt! De druk wordt verlegd naar het doelgebied van VEP. Het is een felle wedstrijd, maar de goals vallen nu aan de goede kant. Met maar liefst 5-1 gaan we de rust in. In de kleedkamer wordt de dames verteld dat ze nu VEP maar moeten laten jagen, zelf lekker blijven spelen en de bal het werk laten doen. Dit gebeurt dan ook in de tweede helft. Geen doelpunten meer, noch aan VEP-zijde, noch aan die van Rohda. Een trotse coach deelt na afloop van de wedstrijd de complimenten uit: “Supergoed hoe jullie je herpakten, na dat eerste vroege tegendoelpunt. De eerste helft 5-1 voorstaan en dan de tweede helft de wedstrijd controleren. Dit noemen we een zakelijke overwinning!”

Doelpunten: Tessel (2), Joanne (1), Anouk Vermeer (1), Sophie (1)


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie