0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Puike prestatie Rohda’76

Puike prestatie Rohda’76

Door Ad van den Herik | 10 april 2022 | Nieuws

Rohda’76 heeft een goede prestatie geleverd door in en tegen Zevenhoven gelijk te spelen: 1-1. Met een beetje mazzel had er voor de Bodegravers nog wel meer in gezeten, want qua kansenverhouding deed Rohda’76 zeker niet onder voor de thuisploeg die bij winst de tweede periodetitel zou hebben veroverd.

De spelers van Arjen Linstra legden een bewonderenswaardige ijver aan de dag. Fel op de bal, fel in de duels. Niet heel vreemd dat de eerste kans voor Rohda’76 was, maar het schot van Rick Vogels ging voorlangs. Aan de andere kant reageerde keeper Luc Spannemaker (hij verving de afwezige Maico du Chatinier op uitstekende wijze) heel attent op een kopbal van de geslepen spits Marco Pellegrom.

Snoeihard
Met de wind in de rug, en spelend in de richting van de eigen kantine, zette de thuisploeg na rust meer druk. Toch was het Pim de Visser die de 0-1 op zijn schoen had, maar hij vond keeper Jordy Aartman op zijn weg. Niet veel later kon Rohda’76 niet adequate uitverdedigen. De bal belandde voor de voeten van Falco de Lange die snoeihard uithaalde: 1-0.

Gerechtigheid
Een kwartier voor tijd toch nog gerechtigheid. Uit een corner van Vogels, en na een scrimmage voor het doel, schoot Steven Holthuijsen de verdiende gelijkmaker binnen: 1-1. Na afloop kreeg Zevenhoven-keeper Aartman de rode kaart voor het belagen van de scheidsrechter. Door het kostbare puntje staat Rohda’76 net op een veilige plaats, maar de onderlinge in de staartgroep blijven minimaal.
Komende zaterdag 16 april ontvangt Rohda’76 de nummer voorlaatst: Kamerik. De wedstrijd begint om 14.30 uur en geldt als eerste wedstrijd van de derde periode.

Foto-onderschrift: Invaldoelman Luc Spannemaker maakt een kopbal onschadelijk van Marco Pellegrom. Foto sportvereniging Zevenhoven


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie