0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 rekent eindelijk af met VVB

Rohda’76 rekent eindelijk af met VVB

Door Ad van den Herik | 24 april 2022 | Nieuws

Niet eerder hield Rohda’76 drie punten over aan de derby met Bodegraven. Tot afgelopen zaterdag toen de mannen van Arjen Linstra eindelijk aan het langste eind trokken: 0-1. Na het gelijke spel tegen Zevenhoven (1-1) en de overwinning vorige week op Kamerik (5-1), kruipt Rohda’76 voorzichtig omhoog op de ranglijst.

Op het gezellig drukke en zonovergoten B.J. Suringacomplex toonde Rohda’76 zich de bovenliggende partij, overigens zonder dat dit gepaard ging met oogstrelend voetbal. De blauwwitten namen na een half uur verdiend de leiding. Bodegraven-verdediger Bart Vreeling verspeelde de bal knullig aan Rick Vogels. Die bediende Pim de Visser die met dat buitenkansje wel raad wist: 0-1.

Lat
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Bodegraven bleek niet in staat aanvallend een vuist te maken, terwijl Rohda’76 ‘vergat’ de beslissende tweede treffer te maken. De sterk spelende Steven Holthuijsen was nog het dichtst bij een verdubbeling van de voorsprong, maar de verdediger zag zijn kopbal via de lat overgaan. ,,Een derby is vaak geen goed voetbal. Toch wil ik mijn ploeg een compliment maken, want we hebben de wedstrijd op een volwassen manier uitgespeeld,’’ analyseerde Linstra.
Komende zaterdag 30 april ontvangt Rohda’76 rode lantaarndrager Alphense Boys. Aanvang 14.30 uur.

Fotograaf Don van der Meer brengt de 0-1 van Pim de Visser prachtig in beeld


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie