0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Technische staf goeddeels rond

Technische staf goeddeels rond

Door Ad van den Herik | 4 april 2022 | Nieuws

De technische staf en begeleiding van de selectie krijgt steeds meer vorm. Hoofdtrainer Arjen Linstra en keeperstrainer Willem van Tol hadden hun contract al verlengd, terwijl Andries Ranck als nieuwkomer het tweede elftal onder zijn hoede gaat nemen. Teammanager Michel du Chatinier en verzorger Rolf Kerkman plakken er ook nog een seizoen aan vast.

Dubbelrol
Bij het tweede elftal gaat Tim van IJperen een dubbelrol op zich nemen. Nu is hij nog speler, maar na de zomervakantie werpt hij zich op als teammanager en kan hij zo nodig als speler zijn opwachting maken als de omstandigheden daar om vragen. Een extra elftalleider bij het tweede kan geen kwaad. Wie voor die functie interesse heeft kan contact opnemen met de voorzitter van de technische commissie (TC), Hans-Wouter Valk.   

Assistent-scheidsrechters
In eerder stadium lieten ook de grensrechters Arjan van Veen, Rick van der Molen, Erik Dijk en Puck van der Hoorn aangegeven volgend seizoen langs de lijn de vlag te hanteren. 
Helaas heeft Jacques van Winkel laten weten bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als verzorger van het tweede elftal. De TC denkt nog na over hij zij deze vacature gaat invullen. ,,We zijn heel blij dat het overgrote deel van de technische staf en begeleiding aan de Rohda’76-selectie verbonden blijft, zodat de technische commissie de ingezette lijn kan voortzetten,’’ stelt Hans-Wouter Valk vast. De komende periode staan er nog enkele gesprekken op de rol om de technische staf en begeleiding te complementeren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie