0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: winst met twee vingers in de neus

Rohda’76: winst met twee vingers in de neus

Door Ad van den Herik | 1 mei 2022 | Nieuws

Het kostte Rohda’76 geen enkele moeite om rode lantaarndrager Alphense Boys met lege handen naar huis te sturen. De Bodegravers wonnen afgetekend met 4-0.

Er lijkt zich de laatste weken een ommekeer af te tekenen bij Rohda’76. Na de stroeve herstart na de winterstop, begint het team van Arjen Linstra de laatste weken zijn draai te vinden. Niet dat de blauwwitten nu de pannen van het dak spelen, maar zij leveren defensief degelijk werk af en creëren aanvallend voldoende kansen om een wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Zoals ook tegen Alphense Boys. De thuisclub opende na een kwartier de score. Vanaf de linkerkant liet Pim de Visser een puntgave voorzet van zijn voet vertrekken die Rick Vogels koppend van een strik voorzag: 1-0. Tien minuten voor rust was De Visser opnieuw de aangever. Nu mocht Daniël van Leeuwen het karwei afmaken: 2-0.

16-jarige maakt debuut
Luttele minuten in de tweede helft stond Van Leeuwen weer op de goede plek om de 3-0 binnen te tikken. De mee opgekomen Steven Holthuijsen bepaalde koppend de eindstand op 4-0.
Een kwartier voor tijd maakte de 16-jarige Jorrit van der Have uit JO17 zijn opwachting in de Bodegraafse hoofdmacht. De talentvolle middenvelder had zijn debuut zelfs van een gouden randje kunnen voorzien, maar in kansrijke positie lukte het de tiener net niet om de Alphense doelman te verschalken.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Sportief. In het Woerdense Verlaat hopen de Bodegravers de tegenstander op elf punten achterstand te zetten en tegelijkertijd de koppositie in de derde periode te verstevigen. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Daniël van Leeuwen tikt de 2-0 binnen. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie