0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Op Piet kun je altijd rekenen

Op Piet kun je altijd rekenen

Door Ad van den Herik | 20 juni 2022 | Nieuws

In het kielzog van de afgezwaaide voorzitter Arjan Griffioen, heeft ook secretaris Piet Spannemaker na vele jaren zijn bestuursfunctie neergelegd. Geen verrassing, want Piet had al royaal voor de algemene ledenvergadering van 21 februari 2022 laten weten dat hij zich niet meer herkiesbaar stelde. Wel bleef hij sindsdien op interim-basis d’ honneurs van het verenigingssecretariaat waarnemen. Tot het einde van het seizoen 2021-2022 welteverstaan. Tot nu dus.

Het verenigingssecretariaat vroeg in de achterliggende jaren veel inzet, lenigheid en accuratesse. En bovendien vereiste het de vaardigheden van een volleerd koorddanser. Denk alleen maar aan het ingewikkelde traject van de totstandkoming van het nieuwe subsidiestelsel voor de buitensportverenigingen en het dealen met alle gevolgen van de coronapandemie. Bepaald geen sinecure.

Al 46 jaar lid
Piet had het voordeel dat hij de vereniging kent als zijn broekzak. Al vanaf de oprichting stond hij geregistreerd als lid. Hij doorliep alle jeugdelftallen en maakte vele jaren deel uit van de selectie. Dit seizoen heeft hij zijn actieve spelersloopbaan moeten beëindigen vanwege fysieke ongemakken. Dat betekent niet dat we Piet niet meer binnen de witte krijtlijnen in actie zien. Hij is namelijk nog actief als scheidsrechter. En het secretariaat van de Club van Honderd rekent hij ook nog tot zijn vrijwilligerstaken. En hij zal zeker ook nog andere klussen ten nutte Rohda’76 oppakken. Op Piet kun je altijd rekenen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie