0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » RBC-bedrijventoernooi warm succes

RBC-bedrijventoernooi warm succes

Door Ad van den Herik | 22 juni 2022 | Nieuws

Vrijdagmiddag 17 juni 2022 om 17.00 uur stroomde het terrein van Rohda’76 vol met enthousiaste voetballers. Ruim 150 spelers en supporters maakten de sfeer compleet van een vernieuwde editie van het RBC-bedrijventoernooi 2022.

De bedrijventeams van Bizway, De Knikker keukens, Soccerdream, Holthuijsen Keukenmontage, Weku Kunststofkozijnen, AK Bodegraven, Flexx Investment, Pingel, Botau en Milandhof streden om de beker en natuurlijk ook de roem. De mannen van Holthuijsen Keukenmontage pakten de beker met respectievelijk Pingel als tweede en Milandhof als derde op het podium.

Team Bar met Yvonne, Cok, Petra en Rolf zorgde voor de hoognodige verkoeling en ondertussen kon er genoten worden van een heerlijke barbecue. Fantastisch weer, ijskoud bier en een grote dosis sportiviteit maakte dit toernooi een groot succes. We kijken uit naar een volgende editie.

Sinds april 2012 kent Rohda’76 een business club: de Rohda Business Club. Die biedt een platform voor ondernemers om in een ontspannen sfeer met elkaar te netwerken. De RBC telt inmiddels meer dan 40 businesspartners. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op. En uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Meer weten? Klik op Business Club – Rohda ’76 (rohda76.nl).

Bestuur Rohda Business Club
Erik, Wulfred, Ralph, Jan Willem en Maurits

Foto-onderschrift: Holthuijsen Keukenmontage, winnaar RBC-bedrijventoernooi 2022


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie