0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 verduurzaamt verder dankzij gulle gave Rabobank

Rohda’76 verduurzaamt verder dankzij gulle gave Rabobank

Door Ad van den Herik | 29 juni 2022 | Nieuws

Een mooi moment voor Rohda’76 en Arjan Griffioen. Net voordat Griffioen afzwaaide als verenigingsvoorzitter ontving hij uit handen van Rabobank-directeur Monique Jacobs een cheque van maximaal € 14.000. Die gulle gave gaat Rohda’76 gebruiken om haar complex verder te verduurzamen.

Bij de Rabobankactie ‘Verduurzamen maatschappelijke gebouwen’ brachten veel leden en sympathisanten hun stem uit op Rohda’76. Zo veel zelfs dat Rohda’76 als winnaar uit de bus kwam. Met een prachtige hoofdprijs als resultaat: maximaal € 14.000, te besteden aan zonnepanelen. De daadwerkelijke omvang hangt af van de plaatsingsmogelijkheden van zonnepanelen op ons complex (de Rabobank vergoedt namelijk maximaal de helft van de investeringskosten van de zonnepanelen).

Overhandiging
Rabobank directeur Monique Jacobs kwam hoogstpersoonlijk naar voetbalcomplex De Broekvelden om de cheque te overhandigen. ,,Met het plaatsen van zonnepanelen is Rohda’76 minder afhankelijk van het gas, het scheelt in de portemonnee en het is goed voor het klimaat,’’ benadrukt Jacobs.

Verder verduurzamen
Uiteraard toonde Griffioen zich verguld met de omvangrijke bijdrage. ,,Een paar jaar geleden zijn we gefaseerd gestart met het verduurzamen van ons complex. De veldverlichting hebben we al vervangen door LED-lampen en in de kantine lieten we dubbelglas aanbrengen. Nog dit jaar willen we de cv-installatie vervangen door een warmtepomp en zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen. Daar helpt de bijdrage van de Rabobank ons enorm mee. En dat dankzij de leden die hun stem op Rohda’76 uitbrachten.’’

Samenwerking
Rohda’76 en de Rabobank hebben in de loop van de tijd nauw met elkaar opgetrokken. Zo was de bank jarenlang als hoofdsponsor verbonden aan Rohda’76. Ook deed de vereniging in het verleden enkele malen met succes een beroep op het stimuleringsfonds van de Rabobank, onder andere bij de bouw van twee kleedkamers en een nieuwe materialenopslag.

Foto-onderschrift: Rabobank-directeur Monique Jacobs overhandigt de verduurzamingscheque aan Arjan Griffioen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie