0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gemak dient de vrijwilliger

Gemak dient de vrijwilliger

Door Ad van den Herik | 17 augustus 2022 | Nieuws

Het blijft een bijzondere aanblik: een robot die de belijning aanbrengt op de grasvelden van Rohda’76. Niet zo maar lijnen, maar kaarsrechte witte strepen. En voor de midden- en penaltystip draait het gps-gestuurde apparaat een frivool rondje om zijn as en spuwt vervolgens de kalk precies op de goede plek.
En dat zal vooral Hans Lipsius toejuichen. Onze onvolprezen vrijwilliger zette regelmatig de lijnen op het veld. Passen, meten en met een kalkkarretje meters maken. Dat werk. Een tijdrovende bezigheid die wel zo’n drie uur per veld vergt. Kortom, gemak dient de mens en dus de vrijwilliger.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie