0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ReBo-cup: rivaliteit en saamhorigheid

ReBo-cup: rivaliteit en saamhorigheid

Door Ad van den Herik | 23 augustus 2022 | Nieuws

Het ReBo-cuptoernooi staat natuurlijk in het teken van een stukje gezonde rivaliteit: wie is de beste club van Bodegraven-Reeuwijk? Maar het evenement is zoveel meer dan dat, want het gaat ook om het aanhalen van de onderlinge banden en het versterken van een saamhorigheidsgevoel van de clubs onderling.

Vorig jaar nam Rohda’76 het initiatief voor de organisatie van het ReBo-cuptoernooi. Dat vond plaats op de velden van Bodegraven, omdat de velden bij Rohda’76 van een nieuwe toplaag werden voorzien. Bij de ouverture telden het deelnemersveld vier clubs: ESTO, RVC’33, Bodegraven en Rohda’76. Die troffen elkaar op vrijdagavond en zaterdagmiddag met RVC’33 als uiteindelijke winnaar.

Helaas moest Bodegraven zich dit jaar terugtrekken uit de poule met ESTO en RVC’33. Gelukkig bleek Gouda bereid die vacante plek op te vullen. Zaterdag 27 august is het finaledag op sportcomplex De Broekvelden. Dan strijden zes ploegen om de eer van het dorp. En om vorm te geven aan het saamhorigheidsgevoel kunnen na afloop alle spelers aansluiten bij de barbecue en onder het genot van een drankje napraten over het toernooi. En uiteraard is er muziek, met onder andere een optreden van Helemaal Top.

Het is de bedoeling dat de organisatie rouleert. Dus volgend bereidt een andere vereniging het evenement voor. Hopelijk zijn Bodegraven en De Rijnstreek (eventueel als fusieclub) ook van de partij.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie