0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tevreden met een punt

Rohda’76 tevreden met een punt

Door Ad van den Herik | 25 september 2022 | Nieuws

De seizoenouverture heeft Rohda’76 een punt opgeleverd. Bij titelkandidaat SCH’44 speelden de blauwwitten gelijk: 1-1. ,,Onder de streep kan ik leven met een punt,’’ berustte trainer Arjen Linstra na het laatste fluitsignaal.

Rohda’76 startte overrompelend in Harmelen, zette de tegenstander onder druk en nam door Jeroen Schouten verdiend de leiding. De doelpuntenmaker rondde het goede voorbereidende werk van Steven Holthuijsen beheerst af: 0-1.
Na een half uur kantelde het spelbeeld en nam de thuisclub het initiatief over. ,,SCH’44 had toen meer balbezit, maar we gaven weinig kansen weg,’’ zag Linstra. Toch moest keeper Luc Spannemaker tien minuten na de rust capituleren: 1-1. Ook na de verdiende gelijkmaker mocht de thuisclub zich op het meeste balbezit beroepen. ,,Maar vlak voor tijd hadden we zelfs nog kunnen winnen toen Boban Lazic de bal over de keeper stifte, maar die werd net voor de lijn weggehaald,’’ baalde Linstra.
Komende zaterdag 1 oktober speelt Rohda’76 thuis tegen Cabauw. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Spitsuur voor het doel van SCH’44. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie