0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de week: Luc Spannemaker

Broekvelder van de week: Luc Spannemaker

Door Ad van den Herik | 3 oktober 2022 | Broekvelder van de week

Door het vele regenwater moest het eerste elftal zaterdag 1 oktober 2022 uitwijken naar veld 3, ofwel het kunstgrasveld. De twee eerdere keren dat dit gebeurde verloor onze hoofdmacht van Linschoten, respectievelijk Bodegraven. Met dat trauma rekende ons vlaggenschip af en versloeg het sterke en fysiek altijd lastige Cabauw: 2-1.

De eerste helft leek het een gemakkelijke middag te worden voor Rohda’76, want het combineerde goed en kreeg ook goede kansen om de scoren te openen. In de tweede helft kroop Cabauw wat meer uit zijn schulp en was het aan keeper Luc Spannemaker te danken dat Cabauw niet vaker dan één kon scoren. Aan de andere kant was onze spits Issam el Bouazatti erg belangrijk met een assist en een goal. Dat betekende dat er twee kandidaten in aanmerking kwamen voor de eervolle onderscheiding ‘Broekvelder van de week’.  

De Broekvelder van de week was dus een nek- aan nekrace tussen onze keeper en spits maar uiteindelijk was het de stem van Hans Zuidland die de doorslag gaf. Hij koos voor Luc als Broekvelder van de week.  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie