0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de week: Steven Holthuijsen

Broekvelder van de week: Steven Holthuijsen

Door Ad van den Herik | 11 oktober 2022 | Broekvelder van de week

Afgelopen zaterdag 8 oktober 2022 ging Rohda’76 naar Berkenwoude. Onderweg wat verkeershinder door een auto-ongeluk. Gelukkig alleen wat blikschade en natuurlijk de nodige administratieve afhandeling. Iedereen kwam met de schrik vrij maar wel vervelend. Helemaal als dit je voor de tweede keer overkomt binnen 3 maanden zonder je eigen schuld. 

Aangekomen in Berkenwoude om aan te treden bij plaatselijke voetbalclub FC Perkouw bijna weer een ongeluk, want de scheidsrechter van dienst zag onze spits Issam over het hoofd bij het achteruit rijden op de veel te kleine parkeerplaats. Gelukkig liep dit zonder kleerscheuren verder af en kwam de scheidsrechter nog voor het omkleden vragen of het allemaal ging.  

Het complex van FC Perkouw ligt werkelijk schitterend in de polder. Het enige dat ontbrak op zo’n mooie accomdodatie was eigenlijk echt gras op het hoofdveld. Verder waren de weersomstandigheden en het uitzicht rondom de velden schitterend, bijna idealistisch en kon het zo in een verhaal van Snelle Jelle speelt in de polder.  

De wedstrijd was er een om van Rohda’76-kant veel van te leren, onder andere door zakelijker te voetballen. Het veldoverwicht was er zeker de eerste helft. De kansen ook maar de score was een te magere afspiegeling: slechts 0-1 in het voordeel van de blauwwitten Die kregen de tweede helft dan ook het deksel op hun neus waardoor het duel in 1-1 eindigde. 

De Broekvelder van de week speelt al weken heel constant en ook in balbezit wordt hij steeds belangrijker: Steven Holthuijsen. De coaching en het praten in het veld mag soms nog iets assertiever maar een wereldgozer om in het elftal te hebben.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie