0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 beslist derby ver in blessuretijd

Rohda’76 beslist derby ver in blessuretijd

Door Ad van den Herik | 30 oktober 2022 | Nieuws

Waar Rohda’76 in de voorbije weken de overwinning tegen Perkouw en Gouda in de tweede helft uit handen gaf, daar pakten de blauwwitten nu de volle winst in de extra tijd tegen Be Fair: 2-1.

In een slechte eerste helft liet Rohda’76 het tegen de Waddinxveense opponent behoorlijk afweten, vond trainer Arjen Linstra. ,,Passief voetbal,’’ zo betitelde hij het optreden van zijn manschappen in de eerste 45 minuten. En dan vraag je om moeilijkheden. Door een makkelijk gegeven strafschop kwamen de bezoekers op voorsprong: 0-1. ,,Voor het eerst ben ik in de rust echt boos geworden,’’ ventileerde Linstra zijn ongenoegen over de teamprestatie in de eerste helft.

Verdiend
Die uitval miste zijn effect niet. In de tweede helft toonde Rohda’76 zich wel de bovenliggende partij en drong Be Fair terug. Toch duurde het tot een kwartier voor tijd voordat Vlatko Lazic na een indrukwekkende solo de verdiende 1-1 binnen punterde. Daarna verscheen Issam el Bouazatti twee keer oog in oog met de BeFair-goalie, maar de spits kwam niet tot scoren. De aanhang van de thuisclub kon pas ver in blessuretijd opveren voor de winnende treffer. Uit een corner van Daniël Poot wist Steven Holthuijsen de intens bejubelde 2-1 binnen te knallen. ,,Op basis van de tweede helft hebben we verdiend gewonnen en ik vond ons ook conditioneel beter dan Be Fair,’’ glunderde Linstra na afloop.
Komende zaterdag 5 november gaat Rohda’76 op bezoek bij Stolwijk. Die wedstrijd begint om 15.00 uur.

Foto-onderschrift: Steven Holthuijsen (nummer 3) staat op het punt de 2-1 binnen te schieten. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie