0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat twee punten liggen

Rohda’76 laat twee punten liggen

Door Ad van den Herik | 9 oktober 2022 | Nieuws

In en tegen Perkouw bleef Rohda’76 steken op 1-1. ,,Dat voelde als een verlies,’’ verwoordde trainer Arjen Linstra de teleurstelling na afloop.

Rohda’76 startte overtuigend tegen de ploeg uit de polder. Met verzorgd veldspel waren de blauwwitten de bovenliggende partij. Issam el Bouazatti, Siedrik Berends, Boban en Vlatko Lazic verschenen in kansrijke positie voor de Perkouw-goalie, maar alleen Vlatko trof doel na een vloeiende aanval uit het boekje: 0-1. ,,Qua veldspel was ik zeer tevreden over de eerste helft en als we met 0-2 of 0-3 hadden voorgestaan zou Perkouw niks te zeggen hebben gehad,’’ concludeerde Linstra.
Die krappe marge brak Rohda’76 in de tweede 45 minuten op. De zwoegende thuisclub wist de gelijkmaker achter de sterk keepende Luc Spannemaker te werken: 1-1. En dat betekende dat Rohda’76 onnodig twee punten inleverde. Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw tegen een degradant uit de derde klas. Dan komt Gouda naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlatko Lazic schiet de 0-1 binnen. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie