0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de Week: Bojan Lazic

Broekvelder van de Week: Bojan Lazic

Door Ad van den Herik | 15 november 2022 | Broekvelder van de week

Zaterdag 12 november 2022 speelde Rohda’76 thuis tegen VEP. De wedstrijd begon spectaculair met Bengaals vuurwerk door Vak76 en een snelle 1-0 door spits Issam el Bouazatti. Helaas scoorde VEP later ook nog de gelijkmaker. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. 

De Broekvelder van de Week speelt rechts op het middenveld en presteert al aantal weken vrij constant: Bojan Lazic. Bojan traint de laatste weken fanatiek en structureel mee wat nu ook zijn vruchten lijkt af te werpen.  

Bojan wordt met de week fitter en ook aan de bal doet hij goede dingen door hem simpelweg naar de juiste kleur te spelen en door te bewegen. Daarnaast is Bojan ook een belangrijke aanjager in de groep met zijn coaching en voorbeeldgedrag qua trainen met beleving.  

Aankomende week speelt het vlaggenschip in Zegveld tegen Siveo’60. Rohda 1 hoopt op een hoop support langs de lijn.  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie