0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de Week: Steven Holthuijsen

Broekvelder van de Week: Steven Holthuijsen

Door Ad van den Herik | 8 november 2022 | Broekvelder van de week

Door drukte op mijn werk (van Arjen Linstra) moest ik vorige week de verkiezing van Broekvelder van de Week noodgedwongen een keer overslaan. Maar in de wedstrijd uit tegen Stolwijk werd er scherp opgelet wie er dit keer de eer zou opstrijken. Rohda’76 moest het langs de lijn stellen met een beperkte afvaardiging van de supportersclub Vak76. Er was namelijk een verplichte buscombi en er waren onvoldoende bussen om deze toppers te vervoeren naar Stolwijk toe.

De Rohda’76-jeugdcoördinator beschikt over een grootrijbewijs en stelde zijn riante auto beschikbaar, inclusief chauffeur om de bank van Rohda’76 aan te vullen met twee toppers van JO19 (Rens en Stijn bedankt). Maar ook Vak76-lid Daan mocht mee van Ard Hoogendoorn richting Stolwijk. Daan was wat minder hoorbaar deze wedstrijd dan bij thuiswedstrijden op de eigen vertrouwde tribune.  

Uiteindelijk, om een lang verhaal kort te maken, riep Vak76 onze eigen Steven Holthuijsen uit tot man van de wedstrijd. Steven werd zelfs op handen gedragen tijdens de Après-Ski Party afgelopen zaterdag (zie foto). De mannen van Vak76 kondigden grote sfeeracties aan de bij aankomende thuiswedstrijden.  

Arjen Linstra


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie