0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Holthuijsen weer matchwinnaar Rohda’76

Holthuijsen weer matchwinnaar Rohda’76

Door Ad van den Herik | 6 november 2022 | Nieuws

Voor de tweede wedstrijd op rij sloeg Rohda’76 toe in blessuretijd. Vorige week tegen Be Fair en nu in en tegen Stolwijk: 1-2. En opnieuw was Steven Holthuijsen het goudhaantje.

,,Een stugge ploeg,’’ zo kwalificeerde Linstra de tegenstander. De Koudekerkse oefenmeester zag dat zijn elftal zich in de eerste helft weliswaar kon beroepen op het meeste balbezit, maar dat leidde nauwelijks tot uitgespeelde kansen. ,,Dat deed Stolwijk goed, maar ik moet ook zeggen dat wij te weinig bewogen zonder bal.’’
De openingstreffer viel na een uur spelen. Voor een overtreding op Issam el Bouazatti wees scheidsrechter Van Eck naar de stip. Met zo’n buitenkansje weet aanvoerder Mitchell van Waveren doorgaans wel raad: 0-1. Amper twee minuten later kwam Stolwijk door Stefan Visser weer langszij, ook via een penalty na een overtreding door Herman Berends: 1-1.

Vakkundig
Om toch nog een overwinning te forceren meldde Steven Holthuijsen zich weer voorin. En in de bonusminuten die de scheidsrechter aan de wedstrijd toevoegde wist de lange verdediger gestuntel in de Stolwijk-afweer vakkundig af te straffen: 1-2.
Door de winst klom Rohda’76 naar de derde plaats op de ranglijst, achter koploper Zwammerdam en SCH’44. Die twee ploegen treffen elkaar zaterdag 12 november in Harmelen. Rohda’76 ontvangt dan het Woerdense VEP dat op de vierde plaats staat. Een soort superzaterdag dus.

Foto-onderschrift: Siedrik Berends stuit op de Stolwijk-goalie. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie