0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelders van de week: Steven Holthuijsen en Boban Lazic

Broekvelders van de week: Steven Holthuijsen en Boban Lazic

Door Ad van den Herik | 7 december 2022 | Broekvelder van de week

Wat is voetbal eigenlijk maar bijzaak als je kijkt naar de afgelopen weken bij Rohda’76. We zijn in een situatie terecht gekomen waarin we nooit hadden willen komen door het onverwacht overlijden van onze selectiespeler Jasper ‘Jappie’ van Diemen.  

De selectie en staf (net als de rest van de club uiteraard) waren erg geraakt door het overlijden van Jappie die binnen de selectie ook de bijnaam Ali had. De spelers en staf lieten zien dat zij een selectie zijn, steunden elkaar en zochten naar mooie manieren om hun maat te eren en ook zijn familie te steunen. 

Dit resulteerde in een indrukwekkende minuut stilte voor de eerste thuiswedstrijden van het eerste en tweede elftal, maar ook droegen alle selectiespelers een shirt met een foto van Jasper en de tekst er onder:  ’Ali, voor altijd 1 van ons’’.   

Afgelopen zaterdag speelde de selectie van Rohda’76 zijn eerste wedstrijden na het overlijden van selectiespeler Jasper. Deze wedstrijden van het eerste en tweede waren nog beladen en emotioneel voor veel selectiespelers, maar wat hebben zij laten zien mentaal sterk te zijn.   

Het tweede elftal pakte knap een punt tegen een van de kampioenskandidaten in hun poule: Alphia. Joppe Veldhuizen kon zijn vriend eren met een goal. Het eerste elftal kwam van een vrij uitzichtloze 2-0 achterstand terug naar 2-2. Door twee goals van Steven Holthuijsen die hierdoor de Broekvelder van de Week werd deze wedstrijd.  

Dinsdagavond 6 december stond de inhaalwedstrijd thuis tegen Linschoten op het programma.  De man die Rohda’76 vanaf de eerste minuut op sleeptouw nam en belangrijk was met twee goals en assist is niet de Borftenaar van de Week geworden zoals hij het zelf noemde maar de Broekvelder van de Week. Wij hopen Boban nog vaak in deze ‘vorm’ te mogen aanschouwen in het blauwwit van Rohda’76.  

Iedere donderdagavond onder het genot van een hapje en drankje zegt Boban vaak tot dinsdag. Of hij vraagt of hij bij Andries bij het tweede elftal mag spelen, maar als hij met zijn voeten spreekt is het echt een genot om naar te kijken en mee te spelen. En hij heeft humor, maar een Boban die met zijn voeten spreek is goud waard!   

Via deze weg willen wij namens de selectie en vriendengroep van Jasper nog een keer aandacht vragen voor de crowdfunding die opgezet is voor de ouders van Jasper om zo de kosten voor de uitvaart te kunnen dekken: https://www.gofundme.com/f/a32v2w-uitvaart-jasper-van-diemen 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie