0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Herdenking Remco Havenaar bij derby

Herdenking Remco Havenaar bij derby

Door Ad van den Herik | 8 december 2022 | Nieuws

Een prachtig affiche, de derby Rohda’76 tegen Zwammerdam op zaterdag 10 december. Op het veld strijden de twee partijen om de drie punten en de eer van de streek, maar buiten de lijnen is er vooral oog voor wat de twee clubs verbindt.

Dan staan vertegenwoordigers van blauw en groen namelijk stil bij het overlijden van de 47-jarige Remco Havenaar op 5 augustus van dit jaar. ‘Haaf’, zoals de meesten hem kennen, speelde voor beide clubs.
Hij zette zijn eerste voetbalschreden in de jeugd van Rohda’76 en schopte het op jeugdige leeftijd tot het eerste elftal. In zijn debuutseizoen 1993-1994 in de Bodegraafse hoofdmacht werd hij direct kampioen en promoveerde Rohda’76 voor het eerst in haar bestaan naar de derde klas.

Gezamenlijk herdenken
Enkele seizoenen later zocht ‘Haaf’ zijn voetbalgeluk bij Zwammerdam. Ook daar kwam hij uit voor de clubtop en maakte op het sportcomplex aan de Spoorlaan deel uit van het bestuur.
Daarom grijpen beide clubs de derby aan om ‘Haaf’ voor de aftrap gezamenlijk te herdenken, dit in het bijzijn van zijn zoon, dochter, zus en ouders.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie