0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Memorabele momenten

Memorabele momenten

Door Ad van den Herik | 12 december 2022 | Nieuws

In de achterliggende maanden ontvielen ons twee gewaardeerde leden. Op 5 augustus overleed de 47-jarige Remco Havenaar als gevolg van een ernstige ziekte en op 18 november verongelukte Jasper van Diemen (21).

Hele droevige gebeurtenissen die veel van onze leden hebben aangegrepen. Tegelijkertijd is het mooi om te zien dat ploeggenoten van Remco en Jasper zich in de achterliggende periode hebben ingespannen om de herinnering aan hun dierbare vriend levend houden.

Ingelijste shirts
Zo stond de wedstrijd Rohda’76-Zwammerdam op 10 december in het teken van het eren van Remco, in woord en gebaar. Geen toeval dat de derby als decor diende, want Remco kwam voor beide verenigingen uit in het eerste elftal.
De ouders van Remco, zijn zus, dochter en zoon kregen aan de rand van het hoofdveld een lijst aangeboden met daarin de shirts van Rohda’76 en Zwammerdam.

Crowdfunding
Direct na de uitvaart van Jasper startten zijn Rohda’76-vrienden een crowdfundingsactie. Met de opbrengst wilden de initiatiefnemers de ouders van Jasper financieel steunen bij het voldoen van de rekening voor de uitvaartkosten. Dat lukte in korte tijd. Maar liefst 632 donateurs brachten gezamenlijk € 18.000 bij elkaar.
Dank aan iedereen die aan het eren, herdenken en doneren heeft bijgedragen. Het doet ons goed dat we kunnen vaststellen dat Rohda’76-leden om elkaar geven.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie