0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 voorlopig in de wachtkamer

Rohda’76 voorlopig in de wachtkamer

Door Ad van den Herik | 11 december 2022 | Nieuws

Een overwinning op Zwammerdam zou Rohda’76 – qua verliespunten – een gedeelde tweede plaats hebben opgeleverd, maar het was Damme dat met de volle winst (0-1) aan de haal ging. Door het verlies moet Rohda’76 voorlopig genoegen nemen met een plaats in de wachtkamer.

In de eerste drie kwartier waren de blauwen en groenen redelijk aan elkaar gewaagd. ,,Ik vond dat wij in de eerste helft de bovenliggende partij waren. Niet zwaar de bovenliggende partij, maar wel de bovenliggende partij. En met een kopbal van Steven Holthuijsen en een schot van Vlatko Lazic kregen wij goede mogelijkheden op de 1-0,’’ keek trainer Arjen terug op de eerste 45 minuten.

Met een brilstand zochten de twee ploegen de thee op. Direct na de rust kwamen de gasten via een kopbal van Reijer Peters op voorsprong: 0-1. Namens Rohda’76 kreeg Jeroen Schouten de kans om de stand gelijk te trekken, maar zijn inzet miste doel.

In het laatste half uur wist Rohda’76 geen doelkansen meer te forceren en kregen de bezoekers in de invallende duisternis nog enkele mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen. ,,Het is zo jammer dat wij niet de 1-0 maakte, want dan hadden wij waarschijnlijk voorin de ruimte gekregen die Zwammerdam nu had,’’ treurde Linstra.

Komende zaterdag 17 december gaat Rohda’76 naar Zegveld voor het inhaalduel met Siveo’60. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlatko Lazic slalomt door de Zwammerdam-defensie. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie