0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de Week: Issam el Bouazatti

Broekvelder van de Week: Issam el Bouazatti

Door Ad van den Herik | 30 januari 2023 | Broekvelder van de week
De  rubriek ‘Broekvelder van de Week’ is een eervolle onderscheiding voor een selectiespeler die tijdens de wedstrijd op een positieve wijze opviel of opvallend heeft gepresteerd. Een wekelijkse rubriek op initiatief van en door trainer Arjen Linstra. 


,,Het woord lijfsbehoud viel tijdens de winterstop erg vaak uit de mond van Wijno Verweij. Hij hoopte op minimaal vier punten uit de eerste drie wedstrijden na de winterstop maar het werden er de maximale negen. Hierdoor kwam Rohda’76 tot op heden uitstekend uit de winterstop. Het woord lijfsbehoud zal Wijno waarschijnlijk mede door deze maximale score voor Rohda’76 wel loslopen. Hopelijk is de spelersgroep nog hongerig naar meer…. ”

,,De trainer van Rohda’76 kan met betrekking tot zijn favoriete club FC Groningen het woord lijfsbehoud niet meer horen. Afgelopen donderdag kwam de nederlaag tegen Cambuur tijdens de training al binnen tot grote hilariteit in de spelersgroep en de nederlaag tegen Volendam afgelopen zondag zal het humeur van Arjen omtrent FC Groningen niet veel vrolijker stemmen….” 

,,Over Rohda’76 is Arjen daarentegen een stuk vrolijker en optimistischer want na een moeizaam begin in 2023 is er voor de oefenwedstrijd tegen Floreant kritisch benoemd wat er anders zou kunnen qua focus en het gevoel weer oppakken naar resultaat toe werken wat resulteerde in deze goede start van 2023.”  

,,Afgelopen zaterdag 28 januari 2023 speelde Rohda’76 uit in Gouda bij GSV op een werkelijk verschrikkelijk slechte grasmat. In deze tijd zijn alle grasvelden niet optimaal maar ons trainingsveld is dan net de Kuip als je dit met het veld van GSV vergelijkt. Gelijk ook complimenten aan onze vrijwilligers die dit goed (laten) onderhouden en er boven op zitten.” 

,,De Broekvelder van de Week was niet de sterk spelende Robin de Mooij ondanks zijn geweldige voorzet bij de 0-1. Die voorzet van Bob – zoals Robin ook wel wordt genoemd binnen de selectie – was van het niveau Boban. Goed afgekeken en mogelijk nog goed getraind met Ad van den Herik op dinsdagochtend.” 

,,De Broekvelder was door vak 76 op Instagram al benoemd namelijk onze spits en drie keer trefzekere Issam el Bouazatti. Issam werkt iedere wedstrijd keihard is nuttig voor het team, maar het scoren liet hem in 2022 nog wel eens in de steek. In 2023 heeft hij zijn neus voor de goal weer aardig terug gevonden en hopelijk volgen er nog vele doelpunten.”  

,,Issam en ook de rest van de groep kunnen nog even genieten, maar vanaf dinsdag gaat de focus volledig op SCH’44 uit Harmelen. Het zou geweldig zijn om met een mooi resultaat te boeken en daarna de kantine in te gaan met zanger Hugo Beijeman. Mogelijk kan onze Tygo Zwaan nog een nummertje meepakken om alvast warm  te draaien om later in het seizoen de derde helft te verzorgen….(zie voor meer informatie Tygo zijn Instagramaccount).” 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie