0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Golden oldies Rohda’76 luiden nieuwe jaar in

Golden oldies Rohda’76 luiden nieuwe jaar in

Door Ad van den Herik | 1 januari 2023 | Nieuws

Op zaterdag 7 januari 2023 houdt Rohda’76 haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar komen er om 12.30 uur twee elftallen in actie. Die zijn samengesteld uit ruim 30 spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop.

Zo grijpen bijvoorbeeld Jan Dorrepaal, Dick de Jong en Ton van Leeuwen hun kicksen weer uit de wilgen. Maar ook blauwhemden die de verenigingskleuren nog vrij recent hooghielden geven acte de présence met onder andere Arnoud Troost, Dick van Dam en Esli Westmaas. Kortom, een mooie mix van voormalige selectievoetballers vanaf de oprichting in 1976 tot en met het afgelopen seizoen. Jan Krol telt 77 jaar en is daarmee ‘by far’ de absolute senior van het stel.

Na de wedstrijd van de golden oldies stappen de spelers van de lagere elftallen het veld op voor een 7×7- toernooi. Daaraan doen ook Vrouwen1, JO19 en MO20 mee. Na het laatste onderlinge potje (om 16.30 uur) is het tijd om in de kantine te proosten op 2023.

Foto-onderschrift: Rohda’76 1 in augustus 1993. Dit elftal promoveerde voor het eerst in de clubhistorie naar de derde klasse. Foto Ad van den Herik


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie