0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ondertekening van contracten

Ondertekening van contracten

Door Ad van den Herik | 15 januari 2023 | Nieuws

Op de nieuwjaarsbijeenkomst maakte voorzitter Sietse Bonnema al bekend dat Rohda’76 en de trainers Arjen Linstra (1e) en Andries Ranck (2e) waren overeengekomen om de samenwerking met een seizoen (2023/2024) te verlengen.

Dat werd donderdag 12 januari 2023 officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de contracten. Dit gebeurde in de kantine in aanwezigheid van Sietse en Ted de Groot die in het bestuur de portefeuille technische zaken beheert. ,,Een eerste plek is misschien niet realistisch, maar ik hoop dat we dit seizoen toch bij de eerste drie eindigen,’’ sprak de voorzitter uit in de richting van Arjen die aankomende zomer aan zijn vierde seizoen begint op De Broekvelden.

Voor Andries, die in augustus opgaat voor zijn tweede seizoen bij onze club, ziet Sietse ook een uitdaging: ,,Aan jou de eervolle taak om onze talenten sterker en beter te maken om zo de sportieve strijd aan te gaan met de spelers van het eerste elftal.’’

Foto-onderschrift: Vlnr Sietse Bonnema, Arjen Linstra, Andries Ranck en Ted de Groot.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie