0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 dendert door

Rohda’76 dendert door

Door Ad van den Herik | 29 januari 2023 | Nieuws

Voor de derde opeenvolgende keer in het nieuwe jaar bleef Rohda’76 aan de goede kant van de score. Uit bij GSV triomfeerden de blauwwitten met 1-5. Met een hoofdrol voor  Issam el Bouazatti. De spits vond drie keer het net.

,,Een mooie overwinning op een slecht veld,’’ concludeerde trainer Arjen Linstra na afloop. Als enig smetje op de royale zege haalde de oefenmeester de aanleiding voor het tegendoelpunt (1-2)  aan. Volgens Linstra greep zijn ploeg defensief niet goed in, waardoor de thuisclub via een penalty de spanning terugbracht. Eerder had Rohda’76 in de eerste tien minuten al een comfortabele 0-2 voorsprong genomen door Issam el Bouazatti en Mitchell van Waveren (strafschop).

Over de streep
Nadat opnieuw El Bouazatti na de rust voor 1-3 had gezorgd, konden de Bodegravers de volle winst eenvoudig over de streep trekken. Met een prachtige goal van Vlatko Lazic liep Rohda’76 zelfs uit naar 1-4. Tenslotte nam El Bouazatti met zijn derde treffer van de middag het slotakkoord voor zijn rekening: 1-5.
Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 de net onttroonde koploper SCH’44 op sportpark De Broekvelden. De heenwedstrijd eindigde in 1-1. De subtopper begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: De niet zichtbare Issam el Bouazatti zet Rohda’76 op 1-3. Steven Holthuijsen (3) ziet dat de bal in het doel belandt. Foto Piet Spannemaker


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie