0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Selectie op teambuildingsweekend

Selectie op teambuildingsweekend

Door Ad van den Herik | 11 januari 2023 | Nieuws

Traditiegetrouw boekte de selectie van Rohda’76 voor het eerste weekend van januari een teambuildingsuitstapje. Organisator Wessel Sterk tekende de ervaringen op.

Ditmaal reisde de selectie af naar Ulvenhout, een klein dorpje nabij Breda. Het weekend stond vooral in het teken van teambuilding. Het selectieweekend werd afgetrapt met een avondje N.A.C. De mannen in het geelzwart namen het op tegen Jong PSV. De wedstrijd eindigde in het voordeel van de helden uit Breda. Zij waren de Eindhovenaren met 2-1 te sterk.

Mountainbiken
Zaterdagochtend ging de wekker weer vroeg, want de eerste activiteit stond namelijk alweer om 10:00 uur gepland. De gehele selectie dook de Brabantse bossen in voor een mountainbike tocht van ruim 2 uur. Na een gezamenlijke lunch en een opfrismomentje werden de selectiespelers nogmaals op een fiets gezet. Ditmaal geen mountainbike, maar een bierfiets.
Tot slot kon de zaterdagavond door een ieder worden ingevuld met ‘vrije tijd’. Een groot deel van de selectie besloot dan ook de kroegen van Breda te verkennen.

Bedankje
‘Een leuke manier om elkaar buiten het veld nog beter te leren kennen’ , aldus aanvoerder Mitchell van Waveren.
Via dit bericht willen we Freek Hypotheek, LVA Service en Straver & Vergeer bedanken. Mede dankzij deze partijen is het weekend mogelijk gemaakt.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie