0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar

Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar

Door Ad van den Herik | 8 januari 2023 | Nieuws

,,Een geslaagde middag, wat mij betreft,’’ zo betitelde Rohda’76-voorzitter Sietse Bonnema de nieuwjaarsbijeenkomst van zaterdag 7 januari.

De net aangetreden preses hield voor een volle kantine zijn ‘maiden speech’. Daarin keek hij in het kort terug op de sportieve hoogtepunten (onder andere kampioenschappen van diverse elftallen) en droevige momenten in 2022, zoals het overlijden van Remco Havenaar en Jasper van Diemen.

Ook nam Sietse de gelegenheid te baat om de zes overige (nieuwe) bestuursleden te introduceren: Arinda Stam (secretaris), Niels Graveland (penningmeester), Ted de Groot (technische zaken), Kees Steinfort (commercie), Marco Nobel (accommodatie en duurzaamheid), Rogier Meijer (kantinezaken en evenementen).

En vanzelfsprekend ontbrak de vooruitblik op 2023 niet. Met een primeur. ,,De gehele trainersstraf blijft ook het volgend seizoen actief bij onze vereniging.’’ Dat betekent dat trainer Arjen Linstra deze zomer aan zijn vierde seizoen begint bij onze club. Andries Ranck, trainer van het 2e elftal, staat dan voor het tweede opeenvolgende voetbaljaar voor de groep. Datzelfde geldt voor keeperstrainer Ronald Martin.
Verder stipte Sietse de kleedkamerrenovatie aan en de plannen voor verdere verduurzaming voor een bedrag van in totaal ruim drie ton. Die werkzaamheden starten rond 1 mei.

De nieuwjaarsbijeenkomst werd voorafgegaan door een wedstrijd van twee teams bestaande uit spelers die in het verleden in het eerste elftal uitkwamen. Daar kwamen zo’n 50 oudgedienden op af. Voor de spelers van de lagere seniorenelftallen stond een 7×7-toernooi op het programma.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie