0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de Week: Rolf Kerkman

Broekvelder van de Week: Rolf Kerkman

Door Ad van den Herik | 8 februari 2023 | Broekvelder van de week

De  rubriek ‘Broekvelder van de Week’ is een eervolle onderscheiding voor een selectiespeler die tijdens de wedstrijd op een positieve wijze opviel of opvallend heeft gepresteerd. Een wekelijkse rubriek op initiatief van en door trainer Arjen Linstra.

,,Afgelopen zaterdag 4 februari 2023 speelde het eerste elftal thuis tegen SCH’44 uit Harmelen. SCH’44 is de gedoodverfde kampioenskandidaat vanaf het begin van dit seizoen. De heenwedstrijd in Harmelen eindigde destijds in 1-1.” 

,,De trainer van SCH’44 paste zijn strijdplan en opstelling aan op onze jongens. Dit is ook terug te lezen in het wedstrijdverslag op Sportbeleving Woerden. Achteraf kan je zeggen dat hij dit goed gedaan heeft want SCH’44 ging er zeer gelukkig maar achteraf wel verdiend vandoor met de 3 punten.”

,,Deze aanpassing is wel een compliment naar Rohda’76 want als een kampioenskandidaat als SCH’44 zich aanpast aan onze speelwijze is dat wel typerend voor de groei en ontwikkeling die ons eigen elftal heeft doorgemaakt de afgelopen periode.” 

,,Deze wedstrijd werd er door het hele team keihard gestreden voor een resultaat en dit was ook zeker mogelijk geweest alleen vielen de 2 goals van SCH’44 zeer gelukkig en waren eigenlijk niet nodig geweest. Maar goed zonder fouten zou er ook geen doelpunten vallen als we er maar van leren en zorgen dat dit niet nog een keer voorkomt.”  

,,De Broekvelder van de Week was een lastige op basis van de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Dit ook omdat er niemand extreem bovenuit stak. Aangezien er natuurlijk wel een Broekvelder van de Week moet komen hebben wij onze verzorger Rolf Kerkman deze week uitgeroepen tot Broekvelder van de Week.”

,,Op Rolf kan je altijd bouwen. Vaak is Rolf als eerste op de club en gaat vaak pas ver na afloop van de training naar huis. Op zaterdag maakt hij de spieren los van onze spelers of plakt nog ergens een extra tape op zodat iemand verantwoord het veld in kan.”

,,Rolf namens de selectie hartstikke bedankt en daarom verdien jij het deze week ook een keer om de Broekvelder van de Week te mogen zijn.”

Foto-onderschrift: in de wedstrijd tegen Linschoten lapt Rolf een speler op van Rohda’76. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie