0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76-aanvoerder Mitchell van Waveren verrast

Rohda’76-aanvoerder Mitchell van Waveren verrast

Door Ad van den Herik | 5 maart 2023 | Nieuws

,,Fantastisch. Dit had ik totaal niet verwacht en zien aankomen. Super tof dat Rohda’76 hier aandacht aan besteedt,’’ klinkt Mitchell van Waveren uitgelaten. De captain werd na afloop van de thuiswedstrijd tegen Perkouw in het zonnetje gezet, vanwege zijn 200e competitiewedstrijd in de hoofdmacht.

Mitchell herinnert zich zijn debuutwedstrijd in 2014 nog, thuis tegen DCV. ,,Dat was tien dagen voor mijn achttiende verjaardag. In had al een wedstrijd in A1 gespeeld en werd toen nog bij het eerste gehaald en heb de laatste tien minuten meegedaan.’’
In die tijd stond trainer Boris van Es bij Rohda’76 aan het roer. Die vond het een vanzelfsprekendheid om Mitchell bij zijn selectie te halen. ,,Door zijn winnaarsmentaliteit, geweldige drive en z’n hele uitstraling als speler,’’ laat de huidige trainer van Nieuwkoop desgevraagd weten.

Winnaar
In zijn debuutseizoen promoveerden Mitchell en zijn ploeggenoten via de nacompetitie naar de derde klasse. ,,Altijd mooi om wedstrijden te spelen waar druk op staat,’’ kijkt Mitchell terug op die periode.
Ook zijn huidige trainer, Arjen Linstra, roemt de aanvoerder. ,,Als Mitchell eenmaal op het veld staat is het een winnaar pur-sang. Iedere oefening of spel wil hij goed uitvoeren en winnen. En dat doet hij vol overgave. Daarnaast is hij super sociaal en benaderbaar. Een hele fijne kerel om mee samen te werken.’’

Aan de bak
Voorzitter Sietse Bonnema sprak Mitchell toe in de volle kantine en overhandigde hem een fotocollage die een overzicht geeft van zijn carrière in het vlaggenschip. Vriendin Nadine ontving een bloemetje.
Als het even kan wil Mitchell dit seizoen – net als in zijn debuutjaar – een plek afdwingen in de nacompetitie. Uiteraard met promotie naar de derde klasse als doel. Geen eenvoudige opgave. ,,We moeten flink aan de bak,’’ klinkt hij strijdvol.

Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie