0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Door Ad van den Herik | 16 april 2023 | Nieuws

Dankzij een 0-2 zege bij Siveo’60 is Rohda’76 weer in de race voor de vierde plaats op de ranglijst, een klassering die aan het einde van het seizoen mogelijk recht geeft op een nacompetitieticket. De achterstand op concurrent VEP bedraagt drie punten.

,,In deze fase van de competitie komt het op strijd aan en dat hebben we prima gedaan. Voor rust verzuimden we minimaal een tweede doelpunt te maken, maar onder de streep hebben we een zakelijke en dik verdiende overwinning behaald,’’ keek trainer Arjen Linstra met voldoening terug op de wedstrijd in Zegveld.

Na krap 20 minuten nam Rohda’76 de leiding door Steven Holthuijsen: 0-1. Ook na die treffer hielden de Bodegravers controle over de wedstrijd, maar wisten pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen door een treffer van Vlatko Lazic: 0-2.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit en gaat op bezoek bij Linschoten. De aftrap staat gepland voor 15.00 uur.

Foto-onderschrift: Steven Holthuijsen haalt uit voor de 0-1. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie