0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sorry voor het ongemak

Sorry voor het ongemak

Door Ad van den Herik | 15 april 2023 | Nieuws

Rohda’76 gaat acht oude kleedkamers moderniseren en de accommodatie verder verduurzamen. De noodzakelijke werkzaamheden zorgen tijdelijk voor ongemakken door zeer beperkt kleedkamergebruik en het ontbreken van douchegelegenheid.

Van het gas af
De kleedkamers (inclusief de scheidsrechterkleedkamer) krijgen de uitstraling van de (‘nieuwe’) kleedkamers 5 en 6 die we eind 2014 in gebruik hebben genomen. De cv-ketel gaat eruit. We gaan van het gas af. In de plaats daarvan komen een warmtepomp en -boiler, gevoed door 82 nieuwe zonnepanelen. Die investering gaat voor een flinke reductie van de energielasten zorgen. Om de forse uitgaven te drukken voeren we een deel van de werkzaamheden uit in zelfwerkzaamheid.

Flink improviseren
De werkzaamheden starten op zaterdag 22 april en vergen ongeveer drie maanden. In die tijd moeten wij en de bezoekende verenigingen flink improviseren. We kunnen namelijk geen gebruik maken van de acht kleedkamers (en scheidsrechterkleedkamer) die we gaan opknappen. Dat betekent dat omkleedmogelijkheden en douchegelegenheid ontbreken. Zowel bij trainingen als wedstrijden.
Dus kom in je voetbaltenue naar ons complex en douche thuis. Dat is de boodschap.

Koud water
Volgens de regels van de KNVB moeten het 1e en 2e elftal en MO15 en MO17 te allen tijden over kleedgelegenheid beschikken. Die kunnen voor de wedstrijden gebruik maken van de kleedkamers 5 en 6. Ook hier geldt een beperking, want het water van de douches is koud.
Kortom, tot en met het eind van dit voetbalseizoen moeten we flink improviseren. Excuses voor deze ongemakken, maar in het nieuwe seizoen kan iedereen gebruik maken van een opgeknapt en duurzaam complex. Daar kijken we naar uit.

Bestuur Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie