0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Stof vliegt in het rond

Stof vliegt in het rond

Door Ad van den Herik | 23 april 2023 | Nieuws

Breekhamers die geen genade kennen en zich met vele decibels in de stenen muren jammeren, stof dat in het rond vliegt, kruiwagens die af en aan rijden om het puin af te voeren. Ja ja, petje af voor de ‘bouwvakkers’ van Rohda’76.

De selectiespelers beten woensdag 19 april het spits af met het demonteren van de banken en kleedhaken. Zaterdag 22 april stonden de spelers van het 3e en 4e elftal klaar voor het grove werk, waaronder het slopen van tussenmuurtjes, het verwijderen van de wc-potten, binnendeuren (inclusief kozijnen) en het frezen van sleuven. En dat liep allemaal erg gesmeerd.

Taart
Op zaterdagmorgen kwam Eef Zwanenburg namens Sport & Welzijn (S&W) met een traktatie aanzetten voor de vrijwilligers: een taart voor bij de koffie. S&W is namens de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de beheerorganisatie van de buitensportaccommodaties in het dorp. Zij neemt ook het overgrote deel van de renovatiekosten voor haar rekening. Uiteraard vond de zoete versnapering gretig aftrek.

Sauzen en verven
Al met al een bemoedigende start van de werkzaamheden. Maar we zijn er nog niet. In de maand mei draait het vooral om het sauzen van de plafonds en wanden van de kleedkamers en het verven van de gedemonteerde banken. Dat nemen spelers van andere elftallen voor hun rekening, samen met Teun van der Steen die in de loop der jaren namens Rohda’76 al honderden meters houtwerk met zijn kwast onder handen heeft genomen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie