0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » (Zelf)werkzaamheden verbouw gestart

(Zelf)werkzaamheden verbouw gestart

Door Ad van den Herik | 19 april 2023 | Nieuws

Het opknappen van de kleedkamers en het verder verduurzamen van ons complex is begonnen. Niet alleen door professionele bedrijven, maar ook door zelfwerkzaamheid van onze leden. Op die manier wil de vereniging de kosten drukken.

Woensdag 19 april gaven de spelers van het 1e en 2e elftal het goede voorbeeld. Zij demonteerden in de kleedkamers 1-4 en 7-10 de banken, lichtbakken en schroefden de kleedhaken van de muur.

Zaterdag 22 april nemen de spelers van het 3e en 4e elftal de (sloop)hamers, steeksleutels en andere gereedschappen over. Zij gaan vanaf 08.00 uur tussenmuurtjes slopen, wc-potten verwijderen, kapotte binnendeuren afvoeren, sleuven frezen voor hangende toiletten en andere noodzakelijke werkzaamheden.

In mei grijpen weer andere vrijwilligers naar de kwast en gaan aan de slag met het sauzen van de kleedkamers. Dat gebeurt onder deskundig toezicht van Teun van der Steen, gepensioneerd schilder (én meewerkend vrijwilliger).

Ten overvloede: tot en met het einde van het seizoen ontbreekt omkleed- en douchegelegenheid (op enkele uitzonderingen na). Kom bij trainingen en wedstrijden in je voetbaltenue en douche na afloop thuis.

Foto-onderschriften: Vrijwilligers druk doende met demonteren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie