0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gehavend Rohda’76 strijdend ten onder

Gehavend Rohda’76 strijdend ten onder

Door Ad van den Herik | 14 mei 2023 | Nieuws

Een uur lang kon Rohda’76 nummer twee Zwammerdam goed partij bieden, maar na de 1-0 van de thuisclub was het Bodegraafse verzet gebroken en verloor het elftal van Arjen Linstra met 2-0.

,,Ik kan mijn team niks verwijten, maar simpel gezegd misten we vandaag te veel spelers die normaal gesproken in de basis staan,’’ verklaarde Linstra de nederlaag.
Het door blessures gehavende Rohda’76 bleef de eerste helft vrij eenvoudig overeind tegen ‘Damme’ en kreeg zelfs via Issam el Bouazatti de kans om de score te openen.

Derby beslist
Met 0-0 zochten de twee ploegen de thee op. Het warme drankje deed vooral de thuisclub goed. Na een uur spelen liet Morris van Vliet keeper Luc Spannemaker kansloos, 1-0. En toen tien minuten later via Martijn Vink de 2-0 viel, was de derby beslist in Zwammerdams voordeel.

Komende zaterdag 20 mei speelt Rohda’76 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen GSV (14.30 uur). Hoewel Rohda’76 dit seizoen buiten de prijzen valt, ziet Linstra de ontmoeting met de Gouwenaren niet als een niemendalletje. ,,We willen minimaal 40 punten halen, dan hebben we het qua punten beter gedaan dan vorig seizoen.’’ Een week later – zaterdag 27 mei – sluit Rohda’76 de competitie af met een uitbeurt bij SPV’81.

Foto-onderschrift: Scrimmage voor het doel van Zwammerdam. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie