0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de voorzitter, Sietse Bonnema

Van de voorzitter, Sietse Bonnema

Door Ad van den Herik | 17 mei 2023 | Nieuws

De laatste algemene ledenvergadering – die van 19 december 2022 – benoemde Sietse Bonnema tot voorzitter. Hieronder deelt hij graag zijn eerste bevindingen met alle leden.

Sinds medio december 2022 ben ik de nieuwe voorzitter van onze mooie sportvereniging Rohda’76. In de ALV van december 2022 zijn nog 4 nieuwe bestuursleden gekozen. Het bestuur is voorlopig compleet en bestaat nu uit: Arinda Stam (secretaris), Niels Graveland (penningmeester), Ted de Groot (voetbalzaken), Marco Nobel (accommodatie en duurzaamheid), Rogier Meijer (bar en activiteiten) en Kees Steinfort (commercie).

Samenwerken
Een compleet nieuw bestuur is mooi (veel clubs zijn jaloers op ons!) maar we kennen elkaar nog onvoldoende en weten te weinig van elkaars taken binnen de vereniging. Wij hebben dan ook besloten om binnen het bestuur meer samen te werken: bijvoorbeeld voor voetbalzaken zijn naast Ted ook Arinda en ik daar nauw bij betrokken.

Vrijwilligers
Gelukkig hebben we binnen onze vereniging veel vrijwilligers die al een groot aantal jaren actief zijn voor Rohda’76. Zij zijn onmisbaar voor onze club en vervullen (soms achter de schermen) waarde volle activiteiten uit. Ik wil er toch enkelen noemen ondanks het risico dat ik iemand vergeet: Ad, Ard, Eddie, Marieke, Onno, Piet, Rob, Teun, Wijno, Yvonne. Ontzettend bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen. Verder wil ik ook spelers, vrijwilligers en vooral ook de ouders bedanken die zich hebben ingezet voor de bardiensten, trainingen en begeleiding van de teams, de wekelijkse schoonmaak, de velden, de scheidsrechters en nog veel meer.

Afsluiting met familiedag
Het voetbalseizoen 2022/23 loopt naar zijn eind. Het zaalvoetbalteam van de dames is sinds begin april officieus kampioen en misschien dat daar nog meer teams bij komen. Ons 1e elftal had een goede seizoen start (3e in de 1e periode) maar kon de goede vorm niet vasthouden. Nu ik dit schrijf is ook de 4e plek inmiddels buiten bereik.
Op 10 juni wordt de jaarlijkse familiedag gehouden waar weer veel vrijwilligers bij zijn betrokken. Met mooi weer en een veel bezoekers wordt het vast een mooie afsluiting.

Verduurzamen, renoveren, moderniseren
De verduurzaming en renovatie van het complex vorderen voorspoedig met de inzet van een groep vrijwilligers. Daarna willen we de kantine gaan moderniseren, de eerste vergadering is al achter de rug. Het bestuur wil graag jongeren bij de planvorming betrekken. Daarom: als je ideeën hebt, meld je aan bij de voorzitter of via ons mailadres: info@rohda76.nl.

Schoonmaakploeg
Onze vaste schoonmaakploeg gaat na ruim 30 jaar trouwe dienst om allerlei persoonlijke redenen stoppen. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mee willen helpen om vooral de kantine en de keuken schoon te houden. Heb je belangstelling, meld je dan aan bij het bestuur. Voor het nieuwe seizoen gaan wij als bestuur nog een goed nadenken over de invulling van het vrijwilligersbeleid bij Rohda’76.

Zichtbaar
Als voorzitter vind ik het persoonlijk belangrijk dat ik weet wat er leeft binnen onze club en als bestuurslid zichtbaar aanwezig ben. Op zaterdag maar ook door de week kun jij mij regelmatig op het sportcomplex tegen komen. Heb je een goed idee, zijn er zaken die volgens jouw beter kunnen of gewoon voor een praatje: ik sta open voor iedereen.
Tot slot wens ik iedereen een mooie afsluiting van dit seizoen toe en alvast een fijne vakantie.

Groeten vanuit een mooi en warm West Canada,

Sietse Bonnema


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie