0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » LVA Service wint het RBC-sponsortoernooi

LVA Service wint het RBC-sponsortoernooi

Door Ad van den Herik | 17 juni 2023 | Nieuws

Aan het Rohda Business Club (RBC)-sponsortoernooi bij Rohda’76 op een zon doorstoofde vrijdagmiddag en -avond deden maar liefst zestien teams mee. Uiteindelijk ging LVA Service met de eindzege aan de haal, maar het draaide vooral om gezelligheid en sportiviteit.

Volgens RBC-voorzitter Erik Dijk verdiende het 7×7-toernooi het predicaat geslaagd. In de finale toonde LVA Service zich de beste en moest To the Bone Supplements genoegen nemen met de tweede plaats. Het brons ging naar Holthuijsen Keukenmontage.
Geheel volgens de traditie konden alle deelnemers gedurende het sportieve evenement zich te goed aan de barbecue en salades. En het smeren van dorstige kelen.

Sinds april 2012 kent Rohda’76 een business club: de Rohda Business Club. Die biedt een platform voor ondernemers om in een ontspannen sfeer met elkaar te netwerken. De RBC telt inmiddels meer dan 40 businesspartners. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op. En uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Meer weten? Klik op Business Club – Rohda ’76 (rohda76.nl).

Foto-onderschrift: LVA Service, winnaar van het RBC-sponsortoernooi 2023 en aanvoerder Vlatko Lazic (r) met de beker.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie