0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Steven Westmaas opnieuw Rohda’s beste schutter

Steven Westmaas opnieuw Rohda’s beste schutter

Door Ad van den Herik | 12 juni 2023 | Nieuws

Het kwam niet als een volslagen verrassing dat Steven Westmaas beslag wist te leggen op de Tante Corrie Bokaal, de onderscheiding voor de topscoorder in het afgelopen seizoen. De aanvaller van het 8e elftal van Rohda’76 voerde al maanden het klassement aan en schoot maar liefst 34 keer raak.

Een routineus klusje voor Steven, ben je geneigd te zeggen. De goaltjesdief ging namelijk in het verleden al vaker met de bokaal aan de haal. Zijn concurrenten Marjolein van den Dool (Vr1) met 25 doelpunten en Britt van der Lugt (Vr1) en Rein Smit (4e) – ex aequo met 19 voltreffers – volgen op gepaste afstand. De top drie kreeg tijdens de geslaagde familiedag – de happening waarmee Rohda’76 jaarlijks het seizoen afsluit – een bokaal en attentie overhandigd.

Het was al weer de dertiende opeenvolgende editie van de Tante Corrie Bokaal. De onderscheiding draagt de naam van Corrie de Jong. Tot aan haar dood in 2014 was zij vanaf de oprichting in 1976 supervrijwilligster van de vereniging. Echtgenoot, medeoprichter en Rohda’76-clubicoon Dirk stierf enkele maanden later.

Tijdrovende klus
De overhandiging van de Tante Corrie Bokaal betekent tevens een huldebetoon aan Steven Holthuijsen. De speler van het 1e elftal administreert ieder weekend minutieus alle doelpuntenmakers. Een tijdrovende klus. De schotvaardigheid van de senioren krijgt wekelijks een plaatsje op de website van Rohda’76. Wie benieuwd is naar de totale eindrangschikking kan een kijkje nemen op: https://www.rohda76.nl/tante-corrie-bokaal/.

Foto-onderschrift: vlnr Rein Smit, Marjolein van den Dool en Steven Westmaas. Britt van der Lugt ontbreekt op de foto van Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie