0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voormalig Rohda’76-trainer Eldert de Jong overleden

Voormalig Rohda’76-trainer Eldert de Jong overleden

Door Ad van den Herik | 13 juni 2023 | Nieuws

Opvallend door zijn onopvallendheid. Zo mag je Eldert de Jong wel typeren. De oud-trainer van Rohda’76 overleed op 8 juni 2023 op 81-jarige leeftijd.

Vanaf de oprichting tot en met het begin van de negentiger jaren van de vorige eeuw was Eldert een vaste waarde op ons complex. Vooral als jeugdtrainer, maar ook had hij enige tijd het tweede elftal onder zijn hoede. Op een rustige en weloverwogen manier bracht hij in de loop der jaren honderden jeugdleden de voetbalbeginselen bij. Samen met zijn broer Piet investeerde hij veel tijd in onze club. Met de toenmalige bestuursleden Dirk Jongkind en Dick Versloot onderhield Eldert nauwe banden.

Het voetbal-dna gaf Eldert door aan zijn zoon Marco die ook nog het blauwe shirt om de schouders droeg, net als zijn kleindochter Noor. Die speelde vorig jaar in MO15 en Eldert volgde haar verrichtingen op het veld nauwgezet. Ook kwam hij af en toe nog naar het eerste elftal kijken, zo ook op zaterdag 10 december 2022 bijvoorbeeld. Toen was hij aandachtig toeschouwer bij de derby Rohda’76 – Zwammerdam.

We wensen zijn vrouw Tineke, de kinderen Sylvia en Marco, hun partners en de kleinkinderen sterkte toe om met dit verlies om te gaan.

Bestuur Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie