0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Lokale bedrijven steunen Rohda’76

Lokale bedrijven steunen Rohda’76

Door Ad van den Herik | 23 augustus 2023 | Nieuws

Ook de komende drie seizoenen weet Rohda’76 zich weer verzekerd van de financiële ondersteuning van zes hoofdsponsoren. De ondertekening van de contracten vond onlangs plaats.

Het gaat om De Knikker Keukens, Domburg Bodegraven, Lok Installaties, Regiobank, Schroef Injectie Nederland en Van Dijk Gevelsteen. De twee laatstgenoemde bedrijven zijn nieuw in het consortium. De andere vier zijn al vanaf 2017 als hoofdsponsor aan Rohda’76 verbonden.

Betrokken
Bestuurslid Ted de Groot is in zijn nopjes met een verlenging tot en met 2026. ,,Hier zijn we als vereniging vanzelfsprekend erg blij mee. Het is mooi om te zien dat deze lokale bedrijven zich maatschappelijk betrokken tonen en de komende jaren samen met Rohda’76 willen optrekken. En uiteraard kunnen wij die financiële ondersteuning heel goed kunnen gebruiken als je nagaat dat wij als vereniging met steeds stijgende uitgaven te maken hebben.’’

Klandizie en omzet
Ook Erik Dijk, voorzitter van de sponsorcommissie van Rohda’76, juicht de (verlengde) samenwerking toe. ,,De bedrijfslogo’s komen op de thuis- en uittenues van onze selectie-elftallen. Maar ook op andere manieren gaan wij onze sponsoren onder de aandacht brengen met uitingen op onder andere reclameborden, nieuwsbrieven, de Rohda’76-website en onze social media. Op die manier willen we wat terugdoen voor onze financiële weldoeners en hopen dat ze door onze inspanningen meer klandizie en omzet genereren.’’

Foto-onderschrift: vlnr Elroy Roor (Schroef Injectie Nederland), Peter Domburg (Domburg Bodegraven), Arjen Lok (Lok Techniek), Pieter van Dijk (Van Dijk Gevelsteen), Arjan de Knikker (De Knikker Keukens) en Cees Meijer (Regiobank), Ted de Groot (bestuurslid Rohda’76) en Erik Dijk (voorzitter sponsorcommissie Rohda’76). Foto Piet Spannemaker


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie