0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Mooie ambiance voor Rohda’76

Mooie ambiance voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 13 augustus 2023 | Nieuws

Rohda’76 heeft zijn eerste oefenwedstrijd erop zitten. En dat gebeurde in een mooie ambiance: op het Rotterdamse sportpark Varkenoord. Op een van de kunstgrasvelden onder de rook van de Kuip namen de mannen van Arjen Linstra het op tegen de beloften (O23) van SC Feyenoord, de amateurtak van de landskampioen.

Meters maken, ritme op doen, balgevoel verfijnen, automatismen ontwikkelen én fit blijven. Daar draait in die eerste weken om. In de eerste helft was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. Na 20 minuten namen de Rotterdammers de leiding, maar vlak voor de rust scoorde jeugdspeler Pepijn van der Have de verdiende gelijkmaker: 1-1.

In de tweede helft wisselde Linstra er lustig op los. Uiteindelijk kwamen alle 21 spelers binnen de lijnen, de één wat langer dan de ander. Van die vele mutaties aan Bodegraafse kant profiteerden de Feyenoord-jonkies die in de laatste tien minuten nog drie keer net vonden: 4-1.

Foto-onderschrift: Moussa Kalisse duelleert om de bal. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie