0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Schoonmaakploeg uitgesopt en -gezwabberd

Schoonmaakploeg uitgesopt en -gezwabberd

Door Ad van den Herik | 19 augustus 2023 | Nieuws

Na vele jaren van schrobben en poetsen vinden de leden van de schoonmaakploeg van Rohda’76 het welletjes en hangen de keukenhandschoenen aan de wilgen.

Steevast stonden ze iedere maandagavond in de aanslag met bezem, veger en blik, luiwagen, poetsdoek, schoonmaakspray en emmers vol sop om de kantine schoon te maken en te laten blinken. Zonder morren. Blijmoedig gingen zij de strijd aan met kleefplekken op de vloer, bar en tafelbladen. Deze noeste werkers veegden bierdoppen onder de radiatoren vandaan, verwijderden stof op de richels, ontvetten de keuken, lapten ramen en maakten de toiletten weer gebruiksvriendelijk.

Zeer gewaardeerd
Maar aan die onbezoldigde nijverheid komt nu een einde. De cleaners vinden het welletjes na die honderden poetsbeurten. Vanzelfsprekend liet het bestuur deze zeer gewaardeerde vrijwilligers niet met lege handen vertrekken. Namens de clubleiding overhandigde Rogier Meijer hen een bos bloemen en een dinerbon.

Op en top
Niet alleen de afzwaaiende schoonmaakploeg trok zaterdag 19 augustus de aandacht. Zo gingen andere vrijwilligers aan de slag met het schoonmaken van de gerenoveerde kleedkamers. Die inspanningen zorgden ervoor dat ons complex weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. Dank aan iedereen die zich op enigerlei wijze heeft ingespannen. Per slot van rekening: de vereniging zijn we allemaal.

Vlnr: Rolf Kerkman, Yvonne Koelewijn, Joke van der Steen, Diana Leijnse en Teun van der Steen. Arjan van Veen ontbreekt op de foto.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie