0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » We zijn weer begonnen

We zijn weer begonnen

Door Ad van den Herik | 1 augustus 2023 | Nieuws

Na een zomerreces van amper een goede maand rolt voor de selectiespelers van Rohda’76 de bal weer over het trainingsveld. Zo’n 30 spelers werkten zich onder leiding van de trainers Arjen Linstra en Andries Ranck zich op dinsdag 1 augustus in het zweet. Een selectie met de nodige nieuwe gezichten.
Naast de nodige trainingen bestaat de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen ook uit enkele oefenwedstrijden. Op zaterdag 12 augustus (14.30 uur) al. Dan komt Kamerik naar sportcomplex De Broekvelden. Daarna volgen twee wedstrijden om de ReBo-cup, te weten op dinsdag 15 augustus tegen WDS (thuis, 20.00 uur) en dinsdag 22 augustus tegen CVC Reeuwijk (uit, 20.00 uur). De finalewedstrijden om de ReBo-cup staan gepland voor zaterdag 26 augustus. Het complex waar de finales plaatsvinden, rouleert elk jaar. Vorig jaar was Rohda’76 gastheer, deze editie RVC’33.
De eerste drie zaterdagen van september zijn ingeruimd voor poulewedstrijden om de KNVB-beker.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie