0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bekernederlaag voor Rohda’76

Bekernederlaag voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 10 september 2023 | Nieuws

Rohda’76 slaagde erin om na een snelle 2-0 achterstand bij Roodenburg langszij te komen (2-2), maar trok in de tweede poulewedstrijd om de districtsbeker uiteindelijk aan het kortste eind: 4-2.

Op de kurkdroge grasmat van de Leidenaren, waar ooit oud-international Wim Rijsbergen (71) zijn voetbalcarrière begon, had Rohda’76 aanvankelijk veel moeite met het snelle combinatievoetbal van de thuisclub. De 2-0 na twintig minuten was dan ook niet geflatteerd. Daarna herpakten de blauwwitten zich en maakte Moussa Kallisse nog voor de pauze de aansluitingstreffer: 2-1.

Kopbal
Halverwege de tweede helft kopte Aziz el Bouazatti zijn ploeg zelfs naast Roodenburg: 2-2. De vreugde was van korte duur, want amper een minuut later keek Rohda’76 weer tegen een achterstand aan: 3-2. In de slotfase bepaalde Roodenburg de eindstand op 4-2.
Door de nederlaag, en het gelijke spel (6-6) een week eerder tegen LSVV’70, maakt Rohda’76 geen kans meer om poulewinnaar te worden. De thuiswedstrijd zaterdag 16 september tegen Voorschoten’97 kan trainer Arjen Linstra gebruiken om zijn ploeg voor te bereiden op de start van de competitie.

Foto-onderschrift: Moussa Kallisse (rood tenue) maakt de aansluitende 2-1. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie